Ан Надворешно реновирање на Wallидови експерт, ChengLin Innovation Co., Ltd., основана во 2011 година, надворешниот wallид што го покрива градежништвото за реновирање, е исто така најголемата компанија за обложување во Азија, Нипон Paint Holdings Co Ltd. партнер во Taiwan за многу години, ChengLin Innovation е призната од Nippon Paints како ан Надворешно реновирање на Wallидови експерт во Taiwan. Инженерските и техничките способности го достигнале стандардот на Нипон градежни стандарди, а надворешниот процес на лупење на wallидовите Сите се во согласност со најригорозните стандарди на Надворешно реновирање на Wallидови градежништво, така што користиме професионален, посветен, среќен, посветен на три индустрии и само-барање, сериозен и ригорозен став и се стремиме да ја усовршиме иновативноста на секоја Надворешно реновирање на Wallидови градба.
Иновативноста на ChengLin се занимава со спроведување на „прифаќање на страницата“, интегритет, дисциплина, квалитет и иновации. Овие осум зборови се брендирани како корпоративна култура на ChengLin Innovation. NIPPON PAINT системот за обложување беше усвоен во текот на целиот процес на градба. Многу години е рангирана на првото место во Азија, без оглед на уделот на пазарот, продажбата или свеста за марката. 100% има можност да надмине десетици илјади плочки, надворешни идови.

Надворешно реновирање на Wallидови

директно реновиран, израмнат и покриен, без отстранување на тули! Брзо помогнете во реновирањето на вашата стара куќа, краткиот период на изградба, ниската цена, Nippon Paint ја процени ChengLin Innovation, Taiwanнајдобро е

Надворешно реновирање на Wallидови

градежна единица.