Мувлосани wallsидови

Дали имате силно луто искуство кога ќе ја поминете новата продавница што се реновира? Најверојатно е од формалдехид (HCHO).
Формалдехидот има добри функции за лепење и антикорозија, па затоа често се користи во разни материјали за градење на украси. Сепак, штетата предизвикана од формалдехид често се занемарува во процесот на украсување на домови и сликање на куќи
  • Мувлосани wallsидови - 3-2
Мувлосани wallsидови
модел - 3-2
Всушност,на&цит;ново&цит;вкус на нови домови или нов мебел е мирис на формалдехид и испарливи органски соединенија.
Може да предизвика голема штета на човечкото тело:
&бик;Иритирачки за кожата и мукозните мембрани
&бик;Алергиски реакции може да се појават во контакт со кожата,а тешки случаи може дури и да предизвикаат хепатитис,оштетување на пневмонија и бубрези.
&бик;Долго-термичко вдишување на ниски дози на формалдехид може да предизвика хронични заболувања како што се хронични респираторни заболувања,астма,и бронхитис
&бик;Домашните студии индицираат дека формалдехидот може да се ослободи до 3-15 години
&бик;Светската здравствена организација ја класифицира формалдехидот како канцероген

Човечка непријатност предизвикана од содржина на затворен формалдехид:
Содржина на затворено во формалдехид(мг/м&супер3;) Човечка непријатност
0.01:00(препорачана вредност на квалитетот на воздухот во затворен простор) Мирис
0.12 стр Лесно може да предизвика астма
0.2 стр Предизвикајте иритација на очите
0.5 стр Предизвикајте иритација на очите и солзи
0.6 стр Предизвикајте болки во грлото,главоболка
0.8 стр Гадење,повраќање,кашлање,затегнатост на градите,вртоглавица
Се препорачува ако имате план за украсување и сликање,мора да го земете предвид здравјето на вашето семејство.

Следното е процес на Ченглин'иновативен третман за убавина за внатрешни wallидови.Ние се грижиме за разубавување на секој дом и за здравјето на секој дом.
Внатрешен wallид за убавина водоотпорен процес на третман на СОП
Засилување на Wallидот-&гт;Водоотпорен третман-&гт;Отпорност на крцкање на цвест-&гт;Крзно мазнење-виси мрежа пукнатина-&гт;Подлога-wallидна завршница-&гт;буквар-&гт;мулти-слој декоративен финиш
Enquiry Now
производи: