Хидроизолација на идови

Истекува вода! Дали има долг знак за вода на вашиот wallид? Или таванот е мувла и протекува црно? Или е Хидроизолација на идови неефикасно, и пилингот на бојата е многу „сликам“? Главниот недостаток е тоа што повеќето од нив Taiwanградежните компании немаат професионално долгорочно водоотпорно планирање на зградите и не ги проучувале европските, американските и јапонските напредни национални методи за градба на надворешни wallидови. Надворешноста Хидроизолација на идови нема долгорочно професионално совршено планирање. Во изминатата година се користеа голем број на неправилни методи на градба за надворешни wallидни плочки, што резултира во целосен дожд од плочки, затоа што дури и ако wallидот на градителот прави добра работа на водоотпорност, се вели дека е врвен светски водоотпорен подлога. Theивотот на надворешниот wallид ќе се изгуби повеќе од 10 години, некои надвор. Поради погрешен метод на градба на конструкторот, заедно со врелото и влажното време во Taiwan, дождливо време, земјотрес, празен и валкан дожд, Хидроизолација на идови ефектот беше изгубен за 5 години, а куќата започна да се обликува и да истекува, а камоли на цементниот песок. Каква водоотпорна функција, затоа што цементниот песок воопшто не е водоотпорна, сите надворешни wallsидови на напредните земји во Европа, Америка и Јапонија користат боја, а тоалетот ќе ги залепи плочките. Повеќето тајвански производители ги поставија плочките на надворешниот ид. Би сакал да ги прашам сите. Дали европските, американските и јапонските градежни комори се глупави од тајванските компании? Според првите три професионални архитектонски облоги на Нипон, кои се продаваат ширум светот, водоотпорниот живот на надворешниот иден колоритна боја е според дневниот СОП, а професионалниот метод на градба е повеќе од 20 години. Изградбата е брза, убава, ниска цена, лесна за одржување, отпорна на отпорност и отпорност. Искривени, треба да знаете повеќе за ChengLin Innovation Консалтинг, да знаете зошто Нипон Хидроизолација на идови обложувањата можат да ги продадат првите три во светот.
Кога leидот во домот протекува, симптомите на „карцином на wallидот“, кои се плускав, скршен и снегулки, не само што многу влијаат на изгледот, туку дури и влијаат на здравјето на семејството! Ракот на Wallидот создава фина прашина (распаѓање на цемент), што лесно влијае на респираторниот тракт кај децата и децата, предизвикувајќи алергии. Уште се грижите за проблемот со крцкање и боење на обоените wallsидови? Овие корени што ве прават несреќни потекнуваат од загубата на

Хидроизолација на идови

. Хидроизолацијата е итна задача и потребно е да се реши проблемот со карцином на wallидовите од изворот на истекување.
  • Хидроизолација на идови - 3-1
Хидроизолација на идови
модел - 3-1
Бидејќи Тајван се наоѓа во зоната на земјотрес,структурата на куќата е склона кон пукнатини и пукнатини.Wallидната цевка и structureидната структура се склони кон истекување на вода и протекување на вода.Водата влегува во пукнатината и цементот произведува хемиски ефекти долго време,предизвикувајќи отекување на површината на wallидот и прав.Се нарекува феномен на морфирање и распрснување&цит;карцином на wallидот.&цит;

Theидот прво мора да разбере дека причината за истекување на вода е истекување на вода или структурно пукање.Неопходно е прво да се блокира причината за истекување на вода.Испуканиот wallид треба да биде вода-доказ и водоотпорен,а wallидот на проблематичната област треба да се отстрани до структурниот слој за да се конструира водоотпорен материјал.Вршење на процесот на извалканост,мелење и четкање е еквивалентно на обнова на theидната површина.Обновата на долниот слој мора да биде водоотпорна,со цел ефикасно да се спречи појава на рак на wallидови во иднина.Се препорачува да се избере анти-мувла и анти-бактериска боја на бојата,но ако изворот на протекување не се постапува добро,шансите за повторување после одреден временски период се големи.

Тоа е она што го споменавме денес, кој е силно користен и wallиден-монтирани водоотпорни облоги вградени во декорација на домот.Квалитетот на proofидната водоотпорна обвивка директно го одредува нивото на удобност на секој од нашите жители,така е клучно да се избере водоотпорен слој за внатрешен ид со добар квалитет.

На многу луѓе им се допаѓа DIY,и нормалното здраво повторување на wallидовите секако не е проблем,но проблематичниот wallид не е толку едноставен!Голем број комплети за третман на рак на wallидови во работилницата,само за локалитетот,ве научи да користите анти-средства за чистење на рак,може привремено да го инхибира ракот на wallидот продолжува да се појавува,но основната причина не е решена,веројатноста за повторување не е ефикасно искоренета,а на општите клиенти им недостасуваат големи алатки(како што е гризењето)Wallидна машина),што е еквивалентно на сликање на слојот во прав структура,повторно е лесно да се отпадне.

Иновативноста во Ченглин ви овозможува да се спасите неволјите во сликањето или барањето работа,и обрнува внимание на повеќе мали детали што лесно се пропуштаат,за да се осигура дека сопственикот на домот троши многу пари на секој денар.Ченглин'иновативната конструкција го усвојува дневниот стандарден метод на градба,управувањето со работата е ригорозно,заштитниот филм се користи за заштита на мебелот за да се избегне загадување на прашина,а професионалната опрема како што е машината за прскање се користи според методот на работа за да се подобри ефикасноста на градежништвото и финоста на површината на бојата и да се намали бучавата за време на изградбата.Завршено чистење и домување на мебел,позначителни заштеди по завршувањето на времето,лесен за помагање на theидот да ја промени бојата,нека домот нов изглед.

Внатрешен wallид за убавина водоотпорен процес на третман на СОП
Засилување на Wallидот-&гт;Водоотпорен третман-&гт;Отпорност на крцкање на цвест-&гт;Крзно мазнење-виси мрежа пукнатина-&гт;Подлога-wallидна завршница-&гт;буквар-&гт;Мулти-слој декоративен финиш

Enquiry Now
производи: