Надворешно реновирање на wallидови

Реновирање на стариот стан, реновирање на надворешните станови, како да се прават стари згради, исто така, одат во чекор со времето? „Реновирање и сликање на стари станови“ е релативно погодно и ефикасно решение. Во последниве години, сè повеќе стари згради влегоа во „ерата на реновирање на старите станови“, што не само што заштедува урбанистички простор, туку и ја обновува виталноста на зградата со нов изглед. Сепак, од техничка гледна точка, не е лесно да се реновира надворешниот ид на плочката. Чини повеќе од три пати повеќе од цената на Nippon Paint.
Со цел да се обезбеди квалитет на надворешниот ид по реновирањето, треба да се обработи какво било реновирање на надворешниот wallид од ниво на грасрут, а старата wallидна површина треба да се отстрани. Во исто време, проблематичната wallидна површина е санирана и се исполнети стандардните барања за surfaceидната конструкција. Во принцип, реновирање на constructionидовите со керамички плочки во градбата Taiwan е многу различно. Поради десетици илјади керамички материјали, таа е обврзана да биде различна во градежништвото и тешкотии од другите wallидни површини. Повеќето од традиционалните стари станови се реновирани, а надворешните wallsидови први се нокаутирани. Надворешните wallидни плочки, хит на ниво на РЦ, а потоа и поправка, изградбата е многу одзема време; трошоците за изградба се во согласност со избраните градежни материјали, кои се движат од 5,6 илјади јуани на метар квадратен до десетици илјади јуани, најчесто користени Тоа е исто така плочки надворешен orид или стаклена завеса. Покрај тоа, реновирањето на надворешниот ид на традиционалните стари станови е одземаат многу време, трудоинтензивни и го уништува идот. Тоа често создава бучава, отпад и огромни трошоци за изградба. Можеби ќе сакате да размислите за студирање на напредни земји во Европа, Америка и Јапонија за да заштедите време и пари. Убава и еколошка надворешна боја за реновирање на сопствената

Надворешно реновирање на wallидови

.
  • Надворешно реновирање на wallидови - 1-1
Надворешно реновирање на wallидови
модел - 1-1
Компанијата за иновации ChengLin ги реновираше и ги реновираше старите станови на ceramидот на керамички плочки и новите,и започна нова“слободен метод на brickидање&радко;.Преку новата генерација на системот Nippon Paint,старата боја за реновирање на станот може силно да се прицврсти на сите видови градежни материјали,директно Директната и брза градба на затворената рамна wallидна површина може да го ажурира изгледот на зградата,елиминирајќи го времето да ја нокаутирам плочката,спречување на молекулите на водата да навлезат во wallидната површина,намалување на појавата на карцином на wallидовите,и заштеда на време во градежништвото,се додека изгледот на зградата може да се реконструира за околу 60 дена,а цената е 50%помалку од традиционалниот teriorид на керамички плочки.Водоотпорниот изглед се одржува најмалку 30 години.

Карактеристики на изградба на реновирање на надворешните wallидови:
Високото-нож под притисок ја чисти површината на wallидот,темелно ја отстранува калапот на површината на wallидот,нокаутирам лабава-плочки што паѓаат,и ги поправа пукнатините на wallидната површина од страна на V-Исечете метод,и ја отстранува 'рѓата од изложените челични шипки.
Користете Nippon Paint Јапонија патентирани облоги,вода-заснована и еколошка околина.
Како одговор на топлото и влажно време во Тајван,истекување на wallидот беше целосно решено.
Скратете го периодот на изградба и намалете го загадувањето на прашина и бучава.
Има долг работен век до 35 години и е помалку склони кон нечистотија кога се мие од дожд.Не бара употреба на хемиски лосион за чистење и одржување.

Реновирањето на надворешниот ид се применува на градежниот ид:
Цементна површина,подлога од малтер,азбест цементна табла,мозаична плочка,итн.,се применливи за секој ид.
Enquiry Now
производи: