Реновирање на стари куќи

Најитно прашање во Кина во 2020 година е Реновирање на стари куќи. Просечна возраст на целата Taiwan старее и стара. Кога е зафатено од машкото сонце на сонцето, ветерот и дождот и земјотресот, плус земја од типот остров. Честите тајфуни и честите земјотреси предизвикаа површината на куќата да се крене и да пукне, што пак предизвика пад на плочките. Во моментов, надворешните wallsидови на Taiwanстарите куќи имаат скршени тули, што не само што влијае на целокупниот изглед на зградата, туку и предизвикува оштетување на луѓето.
Во раните денови, старите куќи во Taiwan главно беа составени од две плочки, а шансите за лупење по долг временски период на метеж беа значително подобрени. Слични вести кои ја загрозија безбедноста на пешаците беше бесконечна. Сопствениците на стари куќи не само што мораа да преземат казни од владата, туку и тие веројатно ќе бидат одговорни за тоа што се заробени за медицински надоместоци за пешаци и други комплицирани проблеми.
  • Реновирање на стари куќи - 1-3
Реновирање на стари куќи
модел - 1-3

Во високите цени на домувањето,купувањето на стари куќи стана опција за многу луѓе,и особено е важно да се реновираат старите куќи и да се реновираат старите куќи.Преку акумулираното инженерско искуство,ChengLin иновации постојано ги прилагодува методите на градење за да постигне квалитет.Оптимизација,реновирање на старата зграда со плочка површина,поради различните материјали на плочката,тоа е обврзано да биде различно во процес и тешкотии од другите реновирање.Во минатото,стариот-модерен метод барал да се обработи тулата,што резултираше со дополнителни трошоци.Покрај трошоците за скеле и расчистување на товар,цената на уривање на тули предизвикува и загадување на животната средина и воздухот,а исто така има долг период на изградба и висок ризик.
ChengLin иновации започна сет на Јапонија'најсилни нови и ефикасни“чука-слободен метод на brickидање&радко;за реновирање на надворешни wallидни згради како што се плочки,плочки за плочки,две-приказни тули и мозаични плочки.
На“слободен метод за отстранување тули&радко;нема потреба да ги нокаутира старите плочки,површината на изгледот е исфрлена на RC слојот еден по еден,намалување на огромните трошоци,спасен човек-часови,а не загадување на околината и бучавата,така што надворешниот wallид може да биде стар.Реновирање на куќата,реновирање и реновирање на старата куќа.

Врз основа на секој клиент'буџет и преференци,Иновативноста на ChengLin обезбедува детална проценка и анализа,користејќи најголема спецификација на методите за реновирање на стари куќи,и највисок квалитет на јапонски Нипсон патентирани облоги,особено за неисправни површини со цементен малтер,бетон.Надворешниот wallид на кој било материјал се третира така што секој сопственик на куќа може да биде 100%задоволен од квалитетот на градбата и веднаш повторно-нов нов дом.

Workе работиме напорно за да ги потврдиме сите градежни работи.
1)Услови на животната средина,без разлика дали е топло или суво или влажно
2)Дождливо и влажно ќе го продолжи интервалот за градба,Ве молиме, бидете трпеливи и почекајте да се исуши
3)Имаме еден вид СОП процес за градба на аголната конструкција.
4)Идот има СОП време за мелење,те молам, дон'се грижиш за тоа.

Enquiry Now
производи: