Боја од тули

Кога станува збор за културно Боја од тули wallsидови, може да се види во гроздобер тули како што се индустриски ветрови или порано. Aид од тули со повеќе промени во текстурата и темите е кратенка за создавање фокус. Што се однесува до тоа како да направите brickидови од тули? Од искрен и искрено изграден wallид од црвена тула, полувистински и полу-лажни налепници на лесен културен камен, дури и ефектот од овие две години може да биде хаос со вистинска позадина од тули.
Културно

Боја од тули

уметноста е многу честа уметничка форма во архитектонската декорација. Таа е популарна уште од античко време, и никогаш не се видела долго време. Длабоко го сакаат потрошувачите во животот. Културно

Боја од тули

може да направи wallидот да стане жив и активен, правејќи го домашниот простор повеќе разновиден и поинтересен. Културното

Боја од тули

уметничката форма е изработена од фини материјали и е рачно изработена. Неговата уникатна форма е полна со уметничко чувство, а декоративниот ефект е многу силен. Со различни бои, може да формира сосема различни стилови, особено погодни за локална декорација, како што се ТВ позадински wallид, дневна соба, трпезарија. Чекај Го прави вашиот простор уникатен и уникатен.
  • Боја од тули - 4-2
Боја од тули
модел - 4-2

Сакате убава и популарна културна brickид од тули мора да биде изградена од црвена тула еден по еден?се разбира не!Преку иновативни техники на Ченглин,културната уметност од тули може да се создаде без потреба да се изгради ретро brickид од тули;таков карактеристичен културен brickид од тули може да се конструира и преку комбинација на различни бои и техники.Единствената форма на текстура создава дизајн на уредување, кој е единствен за вас.

И ако не ви се допаѓа ретро brickидот од тули е премногу груб,сакате да создадете стил на декорација на индустриски стил со осветлување на скелетот,голи цевки,вода мувла боја или сакаат да создадат,ретро моден стил,Ченг Лин иновативни со јапонски патент слој Исто така, може да се создадат различни културни ефекти од уметност од тули,повеќе од различните видови естетски преференци.


Enquiry Now
производи: