Повеќебоен текстура боја

Посебни бои и облоги комбинирани со различни алатки за сликање ја прават бојата повеќе да не е само рамна површина. Има различни тридимензионални обрасци, кои не само што го збогатуваат просторот, туку имаат и чувство за вид и допир
Општо, заедничкото

Повеќебоен текстура боја

претежно се претставени на рамно, но за да се направи специјалната боја не само што ја обезбедува функцијата за боење на wallидот, тродимензионалната текстурална боја и креативната шема на бои се комбинираат со алатката за сликање, а функцијата на создавање израз е исто така предвидени Како и дизајнот на креативната боја, користејќи ја зацврстената боја на силиконски јапонски систем Нипон, базирана на вода, во споредба со општата рамна боја, користиме густ ефект на обложување, носиме богата промена на бојата, а потоа со различни алатки и режим на градење процес исто така, создаваат различни текстури. Употребата на алатки, вклучително и мали лопата, четкичка за чешел, четка и сл., За да се создаде едно ниво, или да се мешаат и да се совпаѓаат методите, да се променат најразлични нивоа, итн., Според личните преференци за боја, тродимензионален избор на шема . Бојата за креативна шема е погодна за внатрешни и надворешни wallsидови. Сликањето на theидот на отворено може да додаде тродимензионални промени на надворешниот ид. За внатрешниот главен wallид, визуелниот фокус може да се утврди, а тродимензионалната шема може да додаде простор за емоции и температура.
  • Повеќебоен текстура боја - 4-1
Повеќебоен текстура боја
модел - 4-1
Предноста на бојата за докажување на мувла е тоа
1.Анти-мувла боја е вода-доволно отпорен за да се спречи растот на мувлата.Специјалните лакови за прекривање на системот Нипон што иновативно ги користи ChengLin не само што можат да се применат на надворешниот wallид,но може да се користи и на внатрешниот ид.Покрај создавање богати изрази,обложувањата се направени од вода-базирана на реактивна смола за стврднување врз основа.Отпорност на вода,користено на идот,може да спречи мов,раст на мувла,има добра пропустливост на водена пареа,и може да спречи оштетување на кондензацијата на зградите.

2.Третманот со дебелина создава текстура.Општо,обложувањата најчесто се нанесуваат во рамна обвивка и припаѓаат на водата-заснован слој за зацврстување на силиконски тип.

3.Анти-обрасците за боја на мувла во боја се разновидни и разновидни.Изборот на бои може да се направи според лични преференци,и исто така може да се прилагоди за да одговара на бојата на бојата.Што се однесува до шемата,во моментов има повеќе од 32 видови на текстури што треба да се изберат,во прилог на еден метод,покажувајќи едно ниво,може да создаде и мулти-фацетиран,разновидна изведба на текстурата според машуп.

Enquiry Now
производи: