Врежана боја

Кое е тродимензионалното Врежана боја? Многу пријатели ќе се сомневаат во ова. Секој ќе го види овој стил на Врежана боја wallидна површина. Може да биде врежана во некои туристички атракции или во некои згради, но не е како резба, но и гледање Тоа е многу уметнички и тродимензионален стил на дизајн, кој е тродимензионален Врежана боја.
Всушност, тој не е уметност со скулптури, туку преку архитектонска дебелина

Врежана боја

облога, користејќи метод за конструирање пиштол за прскање за да се постигне ефектот на олеснување, испрскајте ја бојата врз wallидната подлога со пиштол за прскање, а потоа насликајте кога е во влажна состојба, таа е срамнета со соодветните алати, а потоа се формира врежана конкавна и конвексна слободна шема, така што украсената wallидна површина има врежано тродимензионално чувство.
  • Врежана боја - 4-3
Врежана боја
модел - 4-3

За време на изградбата,ако алатот не се срамни по прскањето,обликот на формираното олеснување ќе биде природна врежана шема.Секако,овие врежани обрасци ќе варираат во зависност од големината на млазницата на пиштолот за прскање,а големината на формираната шема ќе биде различна.Покрај тоа,исто така е можно да се користи валјак за специјална шема за да се извади одредена шема,или да извлече бран-во облик на слободна шема за да постигнете поинаков изглед и чувство.

Овој вид дизајн не се применува само на theидот на надворешниот wallид во моментов.Особено,дизајнот и чувството за уметност на семејството сега обрнуваат внимание на сè повеќе луѓе што применуваат ваков wallиден дизајн на внатрешниот wallид и го пуштаат wallидот на куќата Повеќе не е само обичен бел wallид,но создавањето на секој wallид има свои уникатни три-димензионален стил на уметничка боја.

При изградба на три-димензионална врежана уметност-насликан ид,посвети посебно внимание на квалитетот на методот на градење и квалитетот на бојата,финост на методот на градба,дали постои загриженост за влажноста на површината на wallидот,влажност на животната средина,итн.Во исто време,квалитетот на бојата во голема мера ќе влијае на ефектот на конструкцијата и последователните разлики во одржувањето и одржувањето.

Добар уметнички квалитет на градба на бои може да се постигне со хидроизолација и анти-мувла и антибактериски.Добар градежен материјал може да го намали товарот на последователното чистење и одржување на домот.Иновативноста на ChengLin може да ги направи овие заедно.До,преку иновативен професионален тим за уметност и технологија за градење на ChengLin,користејќи најразлични градежни православни техники и инженерски методи,заедно со примената на Јапонија'И облоги на системот за патенти Нипон,да се осигура дека секоја врска е духот на иновативниот професионален занаетчиски ChengLin,нека дома Не е само удобен дом,но исто така и здрав и еколошки дом.Има силен и уникатен дизајн.
Enquiry Now
производи: