Куќиште

Најдоцна Куќиште метод на куќата е покриена со плочки и културни тули. Азиски шампион за продажба, јапонски Нипон Куќиште најновиот културен метод на прскање тули, брзо помогнете му на вашиот надворешен wallид да ја повлече кожата, краткиот период на градба го прави вашиот станбен врабец да стане феникс.
Уште ја издржувате фасадата што е убава во градот, но е полна со нечистотија и мувла на зградата? Постојат неколку причини за оштетување на тулите за надворешна култура на wallидовите. На пример, јачината на културното лепило од тули е недоволна или е оштетен интерфејсот помеѓу лепилото и цементен малтер, се проширува подлогата на структурата на надворешната wallидна култура на тули, а надворешната конструкција на wallидовите не е правилно да се фрла идот, т.е. дното не е исчистено целосно, дебелината на глината не е доволна, културата тула е прикачена на глинениот материјал заради лошото задржување на водата, а сушењето е брзо пред да се залепи плочката, плочката не е доволно длабока, а јачината и магнетната јачина недостасуваат. Зглобовите на експанзија на тули не се соодветно третирани, пукање на wallидови, тешка влага и изложеност на сонце; ниска температура и дожд и чести земјотреси; во лето, надворешниот ид е жежок од 50 до 60 степени, одеднаш насилство Грмотевици, ненадејните промени на температурата предизвикаа загуба. Покрај тоа, ретро-црвената магнетна brickид од тули отсекогаш била мејнстрим метод за градба на двата Динг Тајван, но таков метод на надворешна конструкција на идови не само што е тежок за одржување, но има поголема веројатност да предизвика и безбедносни проблеми.
  • Куќиште - 2-5
Куќиште
модел - 2-5
Метод за градба на надворешен wallид пилинг за куќа,плочка,културна тула,итн.
Азиски шампион за продажба,Јапонија'Најновиот метод на културно прскање со тули на Нипон,брзо помогнете му на надворешниот wallид да ја повлече кожата,краткиот период на градба ќе ја направи врапче вашата куќа да стане феникс,сепак издржи урбаното подрачје е убаво,идот е полн со нечистотија и Дали е надворешниот wallид на мувла?Проблемот со оштетување и распрснување на надворешната cultureидна култура од тули е главно предизвикан од следниве причини:јачината на културното лепило од тули е недоволна или е оштетен интерфејсот помеѓу лепилото и цементен малтер,а структурата на подлогата на надворешната cultureидна култура е прицврстена.Телото е надуено,надворешната конструкција на wallидовите не е соодветно третирана,а theидот не е целосно исчистен кога е насликана фондацијата.Културата од тули е заглавена со цементен материјал заради лошо задржување на водата и брзо сушење.Зацврстена е пред да се прикачи плочката,а дебелината на глината не е доволна.Плочката не е вградена доволно длабоко,недостасува јачина на зглобот.Проширувањето и контракцијата на плочката не е правилно расположено,theидот е разбиен,влагата е тешка,сонцето е жешко,дождот е слаб,а земјотресот се јавува често.Високата температура достигна 50~60 степени,и одеднаш насилна грмотевица,ненадејната промена на температурата предизвика пролевање.Згора на тоа,ретро-црвениот магнетски brickид од тули отсекогаш бил главен метод на изградба на Тајван'и два нурка,но таквиот метод на градба на надворешни wallидови не е само тешко да се одржи,но исто така и поверојатно да предизвикаат безбедносни проблеми.
Ако ви се допаѓа надворешниот wallид на културни тули или ретро уметност од тули,но грижи се за одржувањето,безбедност и цена на изградбата на двајцата-плочки за приказни,текстурата песочна уметност култура тула е дефинитивно најдобриот избор за вас.

Нема потреба да ја нокаутирам старата куќа со плочки.
Чекор 1:Основен третман за израмнување на подлогата
Усвојува напредна Нипон боја полна-ефект израмнување на универзална обвивка крал,што е нова два-производ за обработка на основен слој на компонента.Овој производ е најдобрата рамна обвивка во Јапонија,надворешен peид пилинг метод шампион,сите видови израмнување на wallидовите без да се нокаутира Старата плочка,универзален крал на бои постави водоотпорен,попуштат-отпорен,израмнување,поправка на целосна функција,сите видови wallидни проблеми,Нипон боја полна-ефект израмнување универзална боја крал еднаш решени,технологија за чист вкус,формула зелена,може да се користат внатрешни и надворешни простории.Врвот-одделение подлога на Јапонија'Нипонски систем со добра водоотпорна и пукнатина-отпорни функции поставуваат добра основа за целокупната wallидна површина и спречуваат пукање на wallидови и испуштање на вода предизвикана од недоволна обработка на подлогата.

Чекор 2:Основно сликарство
Букварот се применува за ефикасно запечатување на капиларните пори на основниот слој за да се спречи инфилтрација на штетните материи во основниот слој,и да се зајакне секундарната основа за да се заштити површината на бојата од ерозија.

чекор 3:Поделбата на линијата според барањата за дизајн,еластичните линии се одвоени,а лентата за раздвојување се придржува по должината на шевовите за разделување за да се осигури дека лепењето е исправено и компактно.

чекор 4:Сликање
Според фактичката состојба на градилиштето,бојата ќе биде измешана според барањата.Според ригорозната јапонска држава Нипон,ќе се примени спецификациите за кожа на стариот дом.Мулти-помине боја ќе ја донесе wallидната боја во најдобра состојба,а потоа површината ќе се исправи според ефектот на дизајнот.Хоризонтална обработка на детали.

Чекор 5:Отстранете ја текстураната хартија
Создадете во ред-зрнеста уметност и создадете уникатни дизајни.

Чекор 6:Заштитете ја бојата
После надворешната constructionидна конструкција е целосно сува,Nippon Paint е целосно исушена и испрскана или испрскана на theидната површина за да се постигнат ефектите од заштитата,анти-фаулирање,водоотпорност и анти-алги,така што куќата од тули од култура во песок го влече надворешниот wallид на кожата и ефектот останува долг.како ново.

Enquiry Now
производи: