Надворешна конструкција на wallидот

На Надворешна конструкција на wallидот е ослободен од тропачки плочки и директно ја покрива обновената боја на текстура. Ова е ера на само-стил. На Надворешна конструкција на wallидот на Nippon боја текстура боја е исто така место да се покаже стилот, највисок степен инженеринг текстура во Нипон, боја во Јапонија, во комбинација со професионални вештини на мајсторот и различни алатки за сликање, така што бојата не е повеќе рамна површина, со разновидност на тродимензионални модели, не само богати со вселенски, визуелни и тактилни чувства.
Јапонија и Европа и САД обично се заеднички стан за кожа на проектот,

Надворешна конструкција на wallидот

користејќи текстурирана боја, претежно на рамен начин, но за да се направи бојата не само што ја обезбедува функцијата за боење на wallидот, во комбинација со алатката за сликање, да се создаде тродимензионална шема на креативна текстура боја, исто така, дава ефект на создавање изрази . Во споредба со општата рамна обвивка, креативната уметност во боја се третира со дебел ефект на обложување. Постојат повеќе од 32 видови на текстури за да се изберат, што може да донесе богати промени во бојата и различни текстури со различни алатки.
  • Надворешна конструкција на wallидот - 2-3
Надворешна конструкција на wallидот
модел - 2-3
Користените алатки вклучуваат мала лопата,четка за чешел,четка,итн.Единствениот метод може да се користи за создавање на едно ниво,или измешајте и поклопете,сменете ги различните нивоа,итн.,и изберете ја бојата и три-димензионална шема според личен избор.Креативната боја на текстура е погодна за надворешниот wallид на кожата,што може да го замени надворешниот waterиден водоотпорен проект,создавање уникатна светла и убава водоотпорна карактеристика.Сликањето на outdoorидот на отворено може да додаде три-димензионални промени на надворешниот ид,ако бојата се користи во затворен простор Главниот ид создава визуелен фокус,додека тројцата-димензионалната шема додава простор на креативниот ефект.

За да изберете од повеќе од 32 видови текстури,професионално усогласен со специјални алатки,можат да создадат најразлични врежани обрасци,споредено со традиционалната рамен надворешен wallиден боја,создавање на сосема поинаков визуелен ефект,различни дизајни од ист тип,за надворешниот wallид да обликува разновидност на нови и нови.

Креативност на идовите,создадени од вас!Дали е тоа реновирање на надворешниот orид или внатрешниот ид на уметноста,ChengLin иновативни експерти за обложување го усвоија светот'највисока спецификација,рибон Нипон инженерски облоги за да ги задоволи сите различни потреби на клиентот;4 стилови,32 видови се менуваат,повеќе од 100 бои,во согласност со JIS A6909 осум спецификации,со одлична отпорност на вода на надворешен wallиден водоотпорен инженеринг на боја,исто така може да следи фини пукнатини,спречи навлегување на дождовница одвнатре и надвор од .идот,и искористете го најнапредниот био-инженерска технологија за спречување на алги и мувла Одгледување и заштита на здравјето на семејството.
Слика
Надворешен идОблога
ЅИДОТ
Апартман кораНадворешен Wallид на плочки
ЦЕРНА Wид
Стаклена завеса Wallид
Издржливост
Издржливост 8~35 години 35 години 20 години
Оригинална гаранција 8~15 години Не 2~10 години
Заштита на животната средина
Обработка на подлогата 1.Се препорачува за хидроизолација на надворешни Wallидови,најдобар слој
2.Нема градежен отпад,подобра заштита на животната средина,ниска цена на изградба
1.Апартман кора /Олд куќа кора/Нокаут/Дозвола/Розова/Водоотпорен
2.Производство на многу градежен отпад,помалку еколошки
Куќа кора/ Апартман кораНема потреба од обработка на подлогата(но потребно е да се изврши структурна модификација на надворешниот ид,изградбата не е лесна)
Отпор на дамки 1.Хидрофилно себе-чистење
2.Нема потреба да се исчисти надворешниот ид,заштедете водни ресурси и намалете ја количината на средство за чистење
Хидрофилните застаклени плочки мора да се чистат на секои 1 година, Надворешна конструкција на Wallидовипотребни на секои 3 години, Надворешна хидроизолација на Wallидовипроект за боја 1.Ефект на лисјата со липофилен лотос
2.Лесно е да се остават знаци на вода
3.Секоја 1 година мора да се исчисти,треба на секои 3 годиниНадворешна конструкција на Wallидови, Надворешен водоотпорен Wallидпроект за боја
Третман на цвест Надворешна конструкција на Wallидовибез шевовите(лесен за чистење),нема преостаната нечистотија 1.Примена како цементен малтер
2.Лесно за дамка,креда,треба редовно да се чистат
Надворешна конструкција на Wallидови, Надворешна хидроизолација на Wallидовиинженеринг за боја,исполнет со силикон
Трајност на цвест 18~35 години Повеќе од 3 години Повеќе од 10 години
Градба
Време на градба Повеќе од 15 дена Повеќе од 60 дена Повеќе од 30 дена
Тешкотија во градежништвото Лесно Не е лесно Тешко
Естетски
Селективност на боја Многу Не многу Помалку
Површински материјал Многу Помалку Помалку
Трошоци за одржување на градежништвото
Трошоци за градба 1,600~2,500/м&суп2; 1,800~2,500/м&суп2; 4,500~6,500/м&суп2;
Повторно ажурирајте ги трошоците 500~2,000/м&суп2; 1,800~2,500/м&суп2; 4,500~6,500/м&суп2;
Забелешка:Горенаведените оценки на плочки мора да ги исполнуваат стандардите на хидрофилна површина. Надворешна Wallидна бојасе заснова на Nippon Paint.
(Извори:Нипон боја)


Enquiry Now
производи: