Надворешен цврст облога

Најновиот метод на градба на украси за обликување на вода и инженеринг за хидроизолација, изградба на експерти за Nippon Paint, најпопуларен во Јапонија Надворешен цврст облога, е широко користен во украс на вода мувла и водоотпорен, е претстава на јапонски архитектонски модернизам, површината на сликарството е многу украсна Ефектот се нарекува и декоративен бетон. Основната идеја е дека откако ќе се постави бетонот, веќе нема веќе обложување на боја, плочки, камен, итн., Што претставува обичен начин на бетон. Впечаток на повеќето луѓе за Надворешен цврст облога, покрај ниско-клучната и минималистичката естетика на изгледот на зградата, најверојатно ќе помислат дека е изграден целиот случај, познатиот јапонски архитект г-дин Андо Тадао, ексклузивни класични архитектонски техники, всушност, калапот Кингшуи е конструкција проект Законот е градежен проект кој мора да биде нагласен и апсолутно точен. Точна, рамна и конзистентна боја, е највисок принцип на чист украс на вода од мувла, вкупната хоризонтална и вертикална грешка не е поголема од 3 ~ 4 см, во спротивно не може да се интегрира по фугирање и демонирање, што ќе влијае на пост-конструкцијата време на градба за зголемување на поправката, Производството на вишок отпад влијае на инженерското опкружување на лице место и исто така предизвикува штета на природата. Затоа, за да се постигне ултра-висока прецизност, неопходно е строго да се контролира брзината на изградбата. Внимателно планирање и прегледување пред изградбата може да се заврши во едно време, со што се намалуваат грешките и загубите во реконструкцијата.
Се должи на

Надворешен цврст облога

бетонски материјал, нема да се додадат други украсни материјали. Затоа, за уништување на природата и отпорност на ветер и дожд, потребно е да се посвети големо внимание на спецификациите на армирано-бетонскиот заштитен слој во шифрата за изградба, па затоа е многу внимателен во фазата на изградба. Во согласност со градежните професионални стандарди, доколку е аутсорсирана конструкција, тоа е често далеку од ова, затоа што не постои градежен капацитет, што е голем проблем. Сепак,

Надворешен цврст облога

бетонската структура е прилично уникатна, а добра е и во одличната естетика како што е чувството за чистота и чувството за материјал. Дизајнерите и архитектите имаат силно чувство за дизајн и особено ќе сакаат да го сакаат.
  • Надворешен цврст облога - 2-7
Надворешен цврст облога
модел - 2-7


Чиста вода мувла
Изградбата на чиста вода инженеринг на мувла X мора да го разбере полето,од влез до стручен водич,Јапонија'најпопуларен метод за изградба на мувла вода,е широко користена во украс на мувла во вода и водоотпорна мувла,е јапонски архитектонски модернизам,метод на боја,насликана Декоративната површина е исто така многу украсна и се нарекува и декоративен бетон.Основната идеја е дека откако ќе се постави бетонот,веќе не постои облога за боја,плочки,камен,итн.,што претставува обичен начин на бетон.Повеќето луѓе'впечатоци за тоа,освен ниско-клучна и минималистичка естетика на зградата,најверојатно ќе се смета како ексклузивна класична архитектонска техника на познатиот јапонски архитект Андо Тадао.Всушност,моделот Кингшуи е метод за градежништво.Прецизен градежен инженеринг.Точноста е највисокиот принцип на примена на чиста вода од мувла.Вкупните хоризонтални и вертикални грешки не се повеќе од 2~3 см.Инаку,не може да биде интегрално формирана по фугирање и демонирање,што ќе влијае на работното место-зголемување на времето за зголемување на поправката и производство на вишок отпад.Влијание врз-локација инженеринг околина, исто така, предизвикува штета на природата.Затоа,со цел да се постигне ултра-голема прецизност;потребно е строго да се контролира брзината на градба,и внимателно испланирајте го прегледот пред изградбата,со цел да се намали загубата на грешка еднаш на едно место.

Од саемот-соочен бетон веќе нема да има други украсни материјали,потребно е да се посвети големо внимание на прописите за армирано-бетонски заштитен слој во градежниот код за отпорност на ветер и дожд.Затоа,тој мора внимателно да се управува во текот на фазата на изградба.Изведувачот и конструкторот често Ова е далеку од тоа.Сепак,чистата конкретна структура е единствена по својата силна естетика,чистота,и чувство за материјал.На дизајнерите со силна личност особено ќе им се допадне.

Ченглин иновативно го користи бетонскиот премаз на системот за патенти на Нипон Нипон за да добие најдобра заштита и најдобра обична боја на wallидот со помош на чистата вода калап.Ченглин има професионален систем за сликање мувла во вода за да обезбеди производство.Водата-заштеда на moldидот на мувла има функции на водоотпорен,киселина и алкална отпорност и висока заштита од отпорност на временски услови.Во исто време,за заштита на животната средина,идот може да одолее на топлината,УВ,кисел дожд,загадување,алги,мувла,постигнување на пријателска околина,одржување на убавината,и заштеди.Идни трошоци за одржување.Јапонски случај за градба на патенти

Enquiry Now
производи: