Надворешен метод на влечење на wallид

Тој е фасцинантен материјал за сликање на wallидови во боја со тродимензионална текстура и врежан лак на Надворешен метод на влечење на wallид. Идот по надворешната декорација на wallидот изгледа како врежан тродимензионален изглед, така се нарекува врежан ефект. Втиснатата уметност и напредните земји во Европа, Америка и Јапонија се широко користени во уметноста на големи инсталации и ретко се користат во надворешните wallsидови на зградите. Во последниве години, на Taiwan Владата го спроведе намалувањето на употребата на две тули за да се намали безбедноста на пешаците предизвикана од лупењето на плочките. Примена на Надворешен метод на влечење на wallид постепено започна да ја прифаќа употребата на боја. Овој вид на конструкција не само што може да ги намали трошоците, туку и да ја елиминира потребата да се нокаутираат циглите, да се чистат и одржуваат, а исто така да имаат постојано менување на тродимензионалниот дизајн на бојата.
Дизајнот на минатото врежан лак, или дизајнот на лак, ќе предизвика прашина и дамка во конкавниот дел од образецот заради прашина, кисел дожд и алги во воздухот, а тешко е да се дизајнира и конструира врежаната боја заради шаблонската боја и чистењето. Значи, ако не обрнете внимание на деталите при чистењето, тој ќе го направи целиот wallид да изгледа валкан, толку многу луѓе го сакаат, но се обесхрабрени.
  • Надворешен метод на влечење на wallид - 2-4
Надворешен метод на влечење на wallид
модел - 2-4


ChengLin иновативни врежана уметност надворешен wallид дерик метод користи мулти-слоевит и многу тежок метод на конструирање на облогата.Пред надворешниот wallид е украсен,ја чисти површината на идот,ја зајакнува theидната површина,и облогата на подлогата до најоддалечениот слој на идот.Користење на светот'најригорозниот врв-технологија за обложување на ниво,азиски инженерски облоги на системот Нипон,кој е азиски шампион во продажба,не само што олеснувањето го прави поцврсто,шемата е подебела,но исто така создава најразлични ефекти на естетско олеснување,и има висок степен на отпорност на времето.Wallидна боја,може да избере различна надворешна matchingидна впечатлива боја што одговара на побарувачката според побарувачката,има еластична функција,може да покрие фини линии на идот,и усвојува многу не-токсичен,еколошки,безбедна вода-базиран систем на бои,кое е изложено на сонце долго време на отворено.Суровата околина на загадување на издувниот воздух сепак може да ја направи ефикасноста на бојата да ја надмине бојата,светли и нови,и има одлична адхезија,може да одолее на најлошите природни услови,и е прв највисок-одделение хидроизолација productиден производ во Тајван,целосно избегнување на Проблемот со заболување на рак на wallидот на внатрешниот ид предизвикан од декорацијата на надворешниот ид.

Овој процес е погоден за широк спектар на надворешни zipидни патентни површини,како што е армиран бетон,плочки,brickидови од тули,генерал и така натаму.
Според различни ефекти на текстурата,се користат различни начини на градба за формирање на wallидна површина со три-димензионален ефект.Главно се користи за изградба на нови згради и надворешни wallsидови на куќи,ресторани,згради,училиштата,итн.,надворешно wallидно сликарство,надворешна wallидна конструкција,кожа од стара куќа,куќи од куќа,работи за одржување,особено погоден за појава на истекување на вода предизвикана од фини пукнатини.Насликано на површината на идот што опадна,како што се тули.


※Во зависност од опкружувањето за изградба на локацијата,горните три-димензионалната шема на бои може да биде различна од вистинската шема.

Enquiry Now
производи: